Over ons

Dit is het deel waar we u meestal vervelen met de details van toen we werden opgericht, de fascinerende geschiedenis van hoe we met de bedrijfsnaam zijn gekomen en foto's van ons 'oh-zo-spannende' kantoor in Roosendaal in Nederland.

Maar dit zijn allemaal zaken die voor ons belangrijk zijn, maar u niet helpen om te beslissen of GrassGreener Europe het wervingsbureau is waar u naar op zoek bent.

Dus hier vindt u de informatie die er echt toe doet...

We gebruiken een unieke wervingsstrategie; 's werelds meest geavanceerde combinatie van wervingsmethodologie en technologie. In december 2013 werden we door Recruiter Magazine genoemd als een van de game changers in onze branche. Onze strategie is zo effectief dat meer dan 96 procent van de kandidaten die we plaatsen na 12 maanden nog steeds in die positie werkzaam is, terwijl het Europese gemiddelde voor interne en externe recruiters niet eens 70 procent bedraagt. We presteren dus 38 procent beter dan de meeste van onze concurrenten.

Wij bieden een van de meest genereuze en veilige geld-terug- en vervangingsgaranties in de recruitmentsector. We doen ons uiterste best om de beste kandidaten te vinden. Vaak zijn zij niet actief op zoek naar een nieuwe baan en werken ze zelfs voor een van uw concurrenten.
Onze directeur, Eli Barenholz, heeft drie grote passies: auto’s, motoren en horloges. Als u een gesprek met hem heeft over een van deze onderwerpen, kan dit u wellicht helpen tijdens uw prijsonderhandelingen! Natuurlijk, het bovenstaande is slechts een begin. Bekijk onze website en kom meer te weten over onze bekroonde diensten.