Sales en Senior Management Recruitment

Hoewel i-intro gemakkelijk kan worden toegepast in elke sector, wordt ons proces het meest aangevraagd door bedrijven die verkoop- en senior managementfuncties in een breed scala van sectoren en niveaus willen vervullen.

We zijn op sommige van deze gebieden zo actief geworden dat we specifieke divisies hebben gecreëerd, waaronder GrassGreener Energy (link naar Nederlandse pagina), GrassGreener Chemical (link naar Nederlandse pagina) en GrassGreener Procurement (link naar Nederlandse pagina).
Hoewel veel recruitmentbureaus graag een lijst van hun actieve sectoren op de voorgrond plaatsen, hebben we deze informatie naar de onderkant van de pagina verplaatst omdat wij het eerder overbodig vinden. In plaats van een recruitmentbureau te vragen hoe actief ze zijn in een bepaalde sector, vinden wij het veel belangrijker om te vragen hoe succesvol ze zijn en hoe ze langdurige plaatsingen realiseren.

De volgende keer dat een recruiter belt, vraag hem dan eens welk percentage van hun plaatsingen na 12 maanden nog steeds dezelfde functie heeft. De kans is groot dat ze ter plekke iets verzinnen of de vraag helemaal uit de weg gaan.

Waarom is dit belangrijk?
Omdat iedere persoon met toegang tot een database een kandidaat voor u kan vinden.

Het vinden van de juiste kandidaat die bij uw bedrijf past en lange tijd blijft, is veel belangrijker dan branche specifieke ervaring. En dat is waar wij in uitblinken.

Of we nu voor de honderdste keer of voor de eerste keer aan een campagne in een sector werken, de methodologie en technologie die we gebruiken, is consistent en zorgt ervoor dat 96 procent van de kandidaten na 12 maanden nog steeds succesvol in dienst is.

We weten dat men denkt dat ervaring in de sector van groot belang is, maar we hebben keer op keer bewezen dat goede wervingservaring steeds weer wint.

Als je van analogieën houdt (zoals wij), is het afwijzen van een wervingsbureau van wereldklasse op basis van ervaring in de sector net zoiets als het weigeren van Lionel Messi om plaats te nemen in uw straatvoetbalteam omdat hij meestal op een groot voetbalveld speelt.

Vergelijken we onszelf serieus met Lionel Messi? Nou…. Ja!

We zijn beiden snel, vaardig en onze prestatiestatistieken liggen voor op alle anderen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten en wij bellen u terug. We kijken ernaar uit om u te helpen met uw volgende zoekopdracht voor uw sales- of senior management-vacature. Enkele sectoren waarin we hebben gewerkt, of momenteel werken, zijn:

  • Chemie 
  • IT 
  • Defensie 
  • Agricultuur 
  • Boeren Coöperaties 
  • Irrigatie 
  • Energie 
  • Telecom 
  • Verzekeringen

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laan van Brabant 22
4701 BK ROOSENDAAL
Nederland

Tel: +31 (0)165 52 10 04
Email: info@grassgreenereurope.com