GrassGreener Executives

Een echte executive search is gebaseerd op het principe dat de meest wenselijke kandidaat vaak niet actief op zoek is naar een andere baan en moet worden gelokaliseerd.

GrassGreener Europe is zeer bedreven in het lokaliseren van deze personen en in staat een discrete aanpak te volgen zonder de klant er rechtstreeks bij te betrekken totdat een verbintenis en een ondertekende geheimhoudingsovereenkomst (indien nodig) zijn verkregen.

De zoektocht is echter slechts het eerste deel van het proces. Alle kandidaten worden zorgvuldig gescreend aan de hand van ons bekroonde i-intro proces dat uit vragenlijsten met kerncompetenties en uitgebreide gedragsbeoordelingen bestaat.

De shortlist die wij opstellen, vertegenwoordigt alleen de kandidaten die het beste aansluiten bij de eisen van onze klanten en de bestaande bedrijfscultuur.

Het is deze alomvattende aanpak die GrassGreener Europe onderscheidt van andere bedrijven en heeft bijgedragen aan ons ongeëvenaarde retentiepercentage van 96 procent voor kandidaten die minimaal 12 maanden zijn geplaatst.

Het is spijtig om te zeggen dat sommige recruitmentdiensten niet meer voorstellen dan een oppervlakkige zoekopdracht in een database. Neem voor een echte executive search-service met gegarandeerde resultaten, vandaag nog contact op met GrassGreener Europe.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laan van Brabant 22
4701 BK  ROOSENDAAL
Nederland

Tel: +31 (0)165 52 10 04
Email: info@grassgreenereurope.com