Mode & Retail

Klanten

GrassGreener Fashion & Retail™ is een toegewijde Executive Search provider voor de internationale mode & retailsector, gericht op bedrijven die producten produceren en distribueren. We rekruteren van senior sales tot manager en functies op directieniveau. Wij werken met kleine, middelgrote en grote retailers en merken in heel Europa. We zijn noch generalist noch super-niche, maar onze structuur stelt ons in staat aan uw wervingsbehoeften te voldoen.

Kandidaten

De consultants van GrassGreener Europe zijn retailexperts, van niche boetieks tot multinationals, supermarkten en retailers van huishoudelijke apparaten. Ze zijn gepassioneerd over hun vakgebied en gebruiken hun kennis en expertise om voor retailprofessionals hun ideale baan te vinden. Door onze sterke banden met enkele van de grootste retailwerkgevers in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland kunnen we interessante retailfuncties in Europa aanbieden.

Huidige en voormalige klanten

  • USG Brands (financieel directeur/ accountmanager Denemarken/ accountmanagers Duitsland)
  • Bremtex (Bencis Investment) country manager Frankrijk
  • Teidem (Bencis Investment) commercieel directeur / inkoopdirecteur
  • Sarto Fashion / communicatiedirecteur
  • Carhartt / productmanager marketing
  • Sorbo Fashion (productmanager)

Wilt u meer informatie over GrassGreener Fashion & Retail™ vul dan ons registratieformulier en wij bellen u zo snel mogelijk terug om uw individuele wensen en eisen te bespreken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laan van Brabant 22
4701 BK  ROOSENDAAL
Nederland

Tel: +31 (0)165 52 10 04
Email: info@grassgreenereurope.com